marți, 23 octombrie 2012

Iasi, oct.2012


   Aflata la Congresul de Psihiatrie de la Iasi, am vizitat Restaurantul Panoramic al Hotelului Unirea , (oct.2012). Reataurantul este situat la etajul 13, la o inaltime de 55 de metri. Un loc foarte frumos de unde poate fi admirata panorama splendida a Iasului.

luni, 22 octombrie 2012

Adrian si Lavinia Pintea, 2001


Adrian Pintea: "Pasiunile nu-si asuma responsabilitati.Iubirea isi asuma. Nu poate exista iubire fara pasiune."

Adrian si Lavinia Pintea


Adrian Pintea: "Iubirea este un instinct cosmic, care la un moment dat se intrupeaza intr-o persoana de vizavi. Si, ca fata de orice minune, trebuie sa te comporti cu prudenta...Iubirea este orice in afara de un contract. Iubirea se da si se primeste.Nu se cere, nu se impune.Numai lucrurile facute din iubire sunt vii."

vineri, 12 octombrie 2012

Impreună cu FRANCIS FORD COPPOLAFilmările la "Youth without youth", în regia Dlui Francis Ford Coppola.
Adrian este machiat de echipa filmului "Stăpânul inelelor".
   

Cu Doamna Maria Basescu si instructorul de echitatie, Dl.Nelu Szekely

       
     Împreună cu Doamna Maria Băsescu la Centrul de echitatie de la Băneasa.Îi sunt recunoscatoare pentru prietenia constantă, îi admir dragostea pentru animăluţe şi bunătatea nesfârşită.
De asemenea, Dl. Nelu Szekely a rămas un bun şi devotat prieten, la atâţia ani de la moartea lui Adrian.

Lavinia Pintea, oct.2012

marți, 9 octombrie 2012

Astazi, 9 octombrie 2012, sotul meu ar fi implinit 58 de ani! Iubirea mea, precum in HAMLET, iti spun: "...Printul meu, aripi de inger sa-ti vegheze somnul!". In lumea ta, viseaza frumos despre noi! Te iubim!!!

Astazi, 9 octombrie 2012, sotul meu ar fi implinit 58 de ani! Iubirea mea, precum in HAMLET, iti spun: "...Printul meu, aripi de inger sa-ti vegheze somnul!". In lumea ta, viseaza frumos despre noi! Te iubim!!!

Adrian Pintea - 9 octombrieAdrian Pintea (aproximativ 1984):” Daca vreodata voi indrazni sa uit... Sa nu-mi dati voie sa uit!Trageti-ma de maneca zilei de lucru, smulgeti-mi tigara dintre degete , palmuiti-ma fara mila in fata teatrului Bulandra ,varati-mi ace inrosite in ceafa , zdrobiti-mi degetele in deschizatura spre ziua a usii, confiscati-mi hartia si creionul, stingeti-mi luminile de scena la apogeul celui mai orgoli...
os monolog, alungati-ma dintre voi , orbiti-mi tristetea , durerea si iubirea , daca vreodata voi indrazni sa uit!

Plangeti-ma fals si de circumstanta , daca in timpul numarat al vietii mele de actor voi avea nerusinarea de a uita : ultima plimbare noaptea , pe sub pasaj , cu Toma Caragiu; schimbul de tigari proaste(ca pe front ) dintre mine si Cornel Coman; incalecatul zanatec alaturi de Mimi Petrut; rasfoitul fierbinte al ultimei carti de poezie a magului Emil Botta; repetitiile din cofetaria blajina a lui Fory Etterle; rasul barbatesc si imperial al chinuitului Amza; iubirea misterioasa, umbland pe lume invaluita in aburi de cafea turceasca a Elizei Petrachescu.Sa nu-mi dati voie sa uit ca atata carne din carnea sufletului meu de om e rupta din carnea sufletului lor fara seaman.Trageti-ma de cotul hainei mele peticita de actor, inca prea tanar si nepriceput, si zvarliti-mi in fata : n-ai stiut , n-ai vazut, n-ai inteles la timp cine iti punea atunci mana pe umar si iti spunea razand , o , razand colosal : - Du-te inainte, baiete,ca merita , pe cuvant ca merita !

N-am nevoie de piosenia respingatoare a bocitoareleor de profesie, ci doar de mandria ca sufletul meu este de pe acum bogat si ca nu-i va uita niciodata “.
sursa:cinema Rx

luni, 1 octombrie 2012

Lavinia Pintea - 1 octombrie 2012

Impreuna cu Doamna Maria Basescu


                              Imi este foarte draga si o iubesc mult  pe Prima noastra Doamna!
   Este o femeie foarte frumoasa, discreta, eleganta, inteleapta, tandra, generoasa si o foarte buna prietena. Mi-a fost alaturi in momente dificile din viata de dupa Adrian, cand multi oameni apropiati au disparut pur si simplu. Impartasim aceeasi pasiune pentru caluti.